O nama | PROEL Automatizacija d.o.o.

Prilagođena rješenja. Potpuna produktivnost.

Da biste uspjeli u današnjem svijetu, morate se stalno razvijati. To je bila misao vodilja prilikom osnivanja tvrtke PROEL Automatizacija d.o.o. Mi smo mlada tvrtka, no stasali smo na bogatom inženjerskom iskustvu sa područja automatizacije industrijskih procesa.  Naša osnovna usluga bazira se na projektiranju i izgradnji jednostavnih ili zahtjevnih industrijskih sustava s naglaskom na prilagođena rješenja koja našim klijentima donosimo kroz širok spektar ponude usluge i opreme zastupstva naših sestrinskih tvrtki.

Zato vam danas pružamo kompletnu uslugu koja uključuje bazni inženjering, projektiranje, izradu elektro ormara, programiranje SCADA, PLC, DSC sustava, opremanje pogona računalnim vidom i industrijskim robotima, puštanje u pogon i održavanje sustava, kao i edukaciju vaših radnika u našem trening centru. Naša industrijska rješenja razvijamo ovisno o vama i vašim ciljevima te jamčimo kvalitetan odnos isporučenog rješenja i porast kroz ulaganje u najsuvremeniju opremu, odnosno procese koji višestruko multipliciraju vaše proizvodne rezultate.

Surađujte sa nama, neka naša oprema i rješenja postanu motor vašeg razvoja.

ŠIRIMO VIDIKE

U inozemstvu poslujemo preko podružnica u Sloveniji gdje širimo regionalno poslovanje, a uskoro otvaramo podružnicu u republici Njemačkoj, te time fokus svoga djelovanja smještamo na tržište središnje Europe. Poslujemo i na bliskom istoku te smo spremni svoje djelovanje prenijeti na svako tržište na kojem se ukaže potreba za našom ekspertizom.

DONOSIMO NOVE PROIZVODE I USLUGE

Za PROEL Automatizacija, budućnost je sada. U onome što radimo trudimo se biti najbolji. Zato svaki dan radimo na našem razvoju. Iz naše radionice proizašle su dvije nove grane autonomnog djelovanja. Robotika, koja nam omogućuje da posredno s robotima renomiranih proizvođača pružimo i cjelokupna implementacijska rješenja te računalni vid koji ujedno predstavlja novu smjernicu razvoja hrvatskih kompanija.

SVIJET JE NAŠE IGRALIŠTE

Mnoge projekte radili smo u Hrvatskoj. No, izuzetno smo ponosni što smo svoje znanje i iskustvo stjcali i na teritoriju Srbije, Slovenije, Francuske, Italije, Kuvajta, Katara, Jordana, Saudijske Arabije, Pakistana, Alžira i mnogih drugih država. Stoga, doista možemo reći kako posjedujemo svjetsko iskustvo, koje uvijek možemo i spremni smo ponuditi domaćem tržištu, kako bi se naše tvrtke razvijale u korak s razvijenijim gospodarstvima svijeta.

STOJIMO UZ NAJBOLJE | PROEL Grupa

PROEL Automatizacija d.o.o. smo osnovali s vizijom preuzimanja statusa vodećeg distributera kvalitetne industrijske elektroopreme u Hrvatskoj, ali i u regiji. Osim dobave rezervnih dijelova, svojim kupcima nudimo i zamjenu za postojeću teško dostupnu opremu, kao i opremanje novih projekata industrijskom opremom naših sistemskih integratora. Naša je prednost, u odnosu na konkurenciju, ta da su svi zaposlenici inženjeri automatizacije s iskustvom iz realnog sektora, te da se svi zaposlenici redovito školuju kod naših principala u inozemstvu, te su za navedene poslove stručni i certificirani. Posljednjih nekoliko godina specijalizirali smo se za projekte automatizacije u industriji, energetici, strojogradnji, sigurnosti strojeva i sustavima vaganja uz koje isporučujemo i našu opremu.

Strateški ciljevi

Postizanje zadovoljstva korisnika proizvoda i usluga širenjem poslovanja na nova tržišta uz plasman proizvoda na usko specijalizirana područja za upotrebu u prehrambenoj industriji, drvnoj industriji, papirnoj industriji i drugim proizvodnim pogonima.

Predviđanjem i provođenjem aktivnosti sukladno zakonskim i ostalim zahtjevima koji su vezani uz rizike poslovanja i rizike za zdravlje i sigurnost na radu, spriječiti nastanak ozljeda i profesionalnih oboljenja.

Plasman novih proizvoda i usluga te usvajanje najboljih dostupnih tehnologija koje u procesu proizvodnje i usluga jamče visoku kvalitetu proizvoda.

Izobrazba i usavršavanje postojećih i zapošljavanje novih stručnih kadrova.

Svoju poziciju na tržištu primarno gradimo brojem i kvalitetom realiziranih poslova te zadovoljstvom klijenata s kojima dijelimo temeljne vrijednosti poslovanja. Ovakav pristup osigurava održivost i kvalitetu našeg poslovanja. Zbog svega toga prepoznati smo kao najbolji, najstručniji i ozbiljan partner za razvoj i provedbu kompleksnih projekata unutar naše branše! Izvrsni smo u onome što radimo i naši klijenti dio su tog uspjeha! Vaš PROEL Automatizacija

PROEL Automatizacija d.o.o. - PROEL

PROEL Automatizacija d.o.o. – PROEL