Elektro ormari za industriju

Već dugi niz godina svojim klijentima pružamo uslugu kompletne izrade i ožičenja razvodnih ormara, elektro ormara, MCC ormara, IT ormara i pultova, te smo na tom polju, zahvaljujući našem stečenom znanju i ogromnom iskustvu postali izrazito konkurentni i izvan Hrvatske i regije

Za konstruiranje elektro ormara koristimo najsuvremenije projektne alate,  poštujući pri tom sve zadane HRN i IEC norme te propisanu regulativu. Naš vrsni tim inženjera razvija dizajn elektro ormara i projektira, vrši ispitivanja kako bi zadovoljili sve parametre, te prilagođava konfiguraciju elektro ormara vašim potrebama, kako bismo bili sigurni da ćete dobiti potpuno optimiziran i najkvalitetniji mogući proizvod.

Na kraju procesa razvoja, konstruiranja i proizvodnje, netom prije isporuke svi naši elektro ormari su testirani, te vam prilažemo ispitni list i izjavu o sukladnosti, kao i prateću izvedbenu dokumentaciju koju izrađujemo u EPLAN softveru ili ACAD programu.

Baza znanja
 • Izrada upravljačkih i komandnih elektro ormara
 • Izrada NN razvodnih ormara
 • Izrada razvodnih energetskih ormara
 • MCC ormari
 • EPLAN Electric P8
Izrada elektro ormara za industriju
 • Automobilska industrija
 • Prehrambena industrija
 • Drvna industrija
 • Strojogradnja (CNC sustavi)
 • Metalna industrija
 • Papirna industrija

Izrada elektro ormara

Mogućnosti i varijacije proizvodnje elektro ormara su zaista velike. U naše elektro ormare ugrađujemo sve vrste opreme za priključenje, zaštitu i mjerne uređaje za potrošnju električne energije. Proizvedeni ormari visoko su otporni na većinu vanjskih utjecaja i mehaničkih oštećenja, što ih čini pogodnim za unutarnju, ali i vanjsku ugradnju.

Prije no što započnemo s projektom izrade elektro ormara vršimo analizu stanja pogona te potrebnih elemenata kako bi stekli precizan uvid u vaše potrebe i implementirali najbolju moguću opremu za vas.

Projektiranje ormara za industriju

Zatim prilazimo tehničkoj pripremi, odnosno, izradi idejnog projekta kojeg vršimo u EPLAN ili AUTOCAD programu. Takva shema pruža nam uvid u detaljnu vizualizaciju rješenja, kao i uvid u cjelokupan plan svih koraka u proizvodnji, od strojne obrade, montaže sklopne opreme i ostalih komponenti, ugradnje PLC opreme, napajanja, sabirnica i ožičenja pa sve do kontrolinga.

Faze pripreme projekta uključuju izradu rješenja, modeliranje, izradu konstrukcije elektro ormara, priključnih ormara za struju ili razvodnih ormarića za struju te pripremu strojeva za CNC obradu. Sve pripremne radnje projektiramo u naprednom 3D softveru kako bi dobili što vjerojatniji prikaz i preciznu mogućnost praćenja proizvodnje i kontrolinga funkcija ormara.

Ispitivanje ormara, isporuka i puštanje u rad

Svi elektro ormari moraju zadovoljiti sve tehničke zahtjeve, kao i biti usklađeni prema zakonskim regulativama Hrvatske i EU. To dokazujemo certifikatima za pojedine tipove proizvoda, kao i projektnom dokumentacijom, ovisno o namjeni. CE oznakama označavamo kvalitetu, a dugotrajnost jamčimo podrškom unutar koje osiguravamo i jednostavno održavanje. Posljednji korak prije isporuke je detaljno ispitivanje sustava te certificiranje i pribavljanje potrebne dokumentacije.

Bez obzira proizvodimo li upravljačke, komandne, niskonaponske razvodne ormare, razvodne energetske ormare ili MCC ormare, svim proizvodima prisutupamo s iznimnom pažnjom, detaljnom razradom i vrhunskom opremom dok vi dobivate ispitane i certificirane proizvode s našom garancijom kvalitete. I našim potpisom.

Proizvodnja elektro ormara

U procesu izrade elektro ormara naši proizvodni timovi dobivaju kompletnu dokumentaciju i rješenja s trodimenzionalnim prikazom, brojem elemenata i opreme koja se ugrađuje, vizualizacijom ožičenja i elemenata žica, kao i njihovog te smjera ožičenja. U elektro ormare ugrađujemo najkvalitetnije elektro komponente renomiranih svjetskih proizvođača čije proizvode zastupamo, poput ABB-a, Siemensa, itd…

Projektna shema se preusmjerava i reprogramira za CNC stroj koji izuzetnom preciznošću vrši strojnu obradu ormara i montažnih ploča, te navoja i otvora. Dimenzije elektro ormara prilagođavamo potrebama klijenta i tehničkim zahtjevima, a ujedno pazimo na jednostavnost i sigurnost upotrebe. U okviru elektromontažnih radova slijedi ožičenje sustava u kojem formiramo sabirnice, kanalice i puteve ožičenja. Laser ispisuje i gravira oznake opreme, te  pristupamo ugradnji i montaži komponenti sustava, kao i njihovom označavanju i povezivanju.

Moglo bi vas zanimati: EPLAN elektro projektiranje

Galerija slika

Industrijski elektro ormari

Izrada elektro ormara za Peletirnicu (Hrvatska)

Naziv projekta: Peletirnica Žakanje Opseg posla: Broj ormara: 40 Opseg isporuke: EPLAN projektiranje, izrada elektro ormara energetike i upravljanja, programiranje PLC i HMI, parametriranje frekvencijskih pretvarača, puštanje u pogon sustava. Lokacija: Hrvatska...

TECHNO SPOJNICE

ReeR PLC & Releji

Pošaljite nam upit

GDPR izjava

14 + 1 =