Allied Vision & PROEL Automatizacija dogovorili poslovnu suradnju

Allied Vision Hrvatska

Napisao: Stefan

27 srpnja, 2020

Ne razvijamo samo kamere, mi nudimo gotova rješenja.“ Prva rečenica ovog teksta najbolje predstavlja njemačku tvrtku Allied Vision, jednog od globalnih lidera u području računalnog vida. Mi, kao jedan od lidera na području industrijske automatizacije na području jugoistočne Europe, baš takve volimo, te s takvima vrlo brzo postižemo dogovore.

PROEL Automatizacija je proširila svoj portfolio zastupstva i dobavljača industrijske opreme, te vam nudi isporuku, implementaciju i tehničku podršku za proizvode iz velike riznice Allied Visiona.

Allied Vision je dio TKH grupe

Tvrtka Allied Vision posluje više od 30 godina, te se s pravom može reći da su u svog segmentu poslovanja postali jaki igrači na globalnom nivou.  Dugogodišnje iskustvo pomoglo im je da shvate koje su današnje potrebe tržišta, te sada nude isporuku kvalitetnih industrijskih kamera i gotovih rješenja za analizu i kontrolu kvalitete uz pomoć pametnih kamera.

Svoje urede imaju na devet lokacija u četiri različite države. Konkretnije, posluju iz Njemačke, Kanade, Singapura i Kine, a svoje predstavnike imaju u više od 30 različitih zemalja. Od sada je među tim državama i Hrvatska.

Sve to im omogućuje brzu isporuku i kvalitetnu tehničku podršku za svaki proizvod i uslugu. Sama činjenica da su između ostalog i dio TKH grupe, puno govori o njima, a više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Industrijske kamere za računalni vid

Kamere ove tvrtke mogu se naći u mnogim segmentima društva. Kao dobre primjere možemo navesti analizu prometa, statistika na sportskim događajima, kamere u medicini, i sl. No, naš primarni fokus su industrijske kamere i prateći softver za industrijsku automatizaciju i kontrolu kvalitete u industriji.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim industrijskim kamerama i implementacijom sustava za kontrolu kvalitete, stojimo vam na raspolaganju. Ako imate bilo kakvo pitanje o proizvodima Allied Visiona, javite nam se, naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju.

Moglo bi vas zanimati

Data centar (JAR)

Data centar (JAR)

Naziv projekta: Upravljanje i monitoring data centra Opseg isporuke: EPLAN projektiranje, programiranje i puštanje u...